O nama Kontakt Reference Početna strana
Delatnost

Delatnost :


Računarska oprema
Sistemski softver
Korisnički programi
Web dizajn
Mreže
Servis
Održavanje
Izrada projekata
Savetovanje 

Održavanje računarske opreme:

 

    Firmama koje imaju veći broj računara i ostale računarske opreme nudimo pružanje servisnih usluga kroz ugovore za održavanje. Ugovorom je definisan rok u kome naši serviseri dolaze nakon vašeg poziva. Problem se može rešiti i uputstvima putem telefona ili intervencijom preko interneta (ovo samo u slučaju softverskih problema).

Prednost ugovora je kao da imate zaposlenog servisera sa neophodnim znanjem i iskustvom iz kompletne IT oblasti (softver, hardver, računarske mreže, internet). Pri tome ne biste plaćali poreze i doprinose na zaradu, brinuli o radnom vremenu, odmoru, bolovanju i potrebnom dodatnom školovanju i obuci što je, kad su računari u pitanju, neophodno.

Jedna od bitnih klauzula u ugovoru je preventivno održavanje. Ono obuhvata aktivnosti kojima se unapred otklanjaju potencijalni problemi u radu IT opreme. Kod računara to je čišćenje napajanja i uređaja za rashlađivanje, provera temperature procesora, zatim čišćenje virusa, provera prohodnosti mreže itd. Učestalost akcija preventivnog održavanja definisana je ugovorom.